Share this post:

BluJay Solutions was de trotse sponsor van het 2017 AWESOME Symposium, dat in Chicago, IL, werd gehouden. Het doel van de conferentie is ondersteuning te bieden aan vrouwen in leidinggevende functies in de supply chain alsmede opkomende leiders. Een van deze opkomende leiders die dit jaar aan de conferentie deelnam, is BluJay-medewerker Molly Feller.

Feller werkt op de afdeling Logistics as a Service en is daar verantwoordelijk voor commerciële, strategische en uitvoerende relaties met klanten. Zij houdt zich bezig met prijsstelling, ontwerp van oplossingen, implementatie van technologie en services, uitvoering van strategische planning en tactische operaties. Zij is sterk betrokken bij het leiding geven aanmultifunctionele teams, die continu streven naar verbetering voor haar klanten.

Feller nam dit jaar als opkomende leider voor de tweede keer deel aan het AWESOME Symposium. “Het is geweldig om deel te nemen aan een conferentie die helemaal op vrouwen is gericht,” zei ze. “De verhalen over hun carrière en hoe ze uiteindelijk een bestuursfunctie hebben verworven, zijn zo interessant. Iedereen heeft een andere ervaring en probeert op unieke manier het juiste evenwicht te vinden tussen werk en vrije tijd.”

AWESOME staat voor Achieving Women’s Excellence in Supply Chain Operations, Management, and Education. Supply chain manager Ann Drake richtte de organisatie in 2013 op, kort nadat zij CSCMP’s Distinguished Service Award had ontvangen. Het symposium biedt motiverende lezingen, paneldiscussies en vele netwerkmogelijkheden.

“Ik voel dat iedereen zich echt inspant om elkaar te helpen groeien,” aldus Feller. “Ik heb mijn netwerk uitgebreid en heb nu toegang tot een grotere groep mensen die ik om advies kan vragen. Ook kan ik meer informatie krijgen over verschillende functies en bedrijven en krijg ik verschillende perspectieven. Het is zeer waardevol om met andere vrouwen te praten die soortgelijke situaties in hun carrières hebben meegemaakt. Je leert veel door te luisteren naar hoe zij problemen hebben opgelost en zij helpen mij om mijn eigen uitdagingen aan te gaan.”

Toen het AWESOME Symposium startte in 2013, waren er 200 vrouwelijke senior managers; dit jaar waren dat er 900 in het netwerk. Nu is dat aantal gestegen tot 901. Molly Feller werd namelijk onlangs gepromoveerd tot Director, Logistics as a Service. Volgend jaar zal ze als een normale deelnemer het symposium bezoeken.

“Ik ben er zeer trots op dat BluJay Solutions het AWESOME Symposium heeft gesponsord, en moedig medewerkers aan om ook deel te nemen. Ik verheug mij al op spannende nieuwe uitdagingen in het komende jaar,” zei Feller.

Share this post: